Brusselsesteenweg 438 - 9230 Massemen
Tel.: +32 52 77 00 20

Wij houden uw modernisatie betaalbaar.

Wij zorgen in een handomdraai voor uw renovatie op maat

Is uw elektrische installatie dringend aan vernieuwing toe? Wilt u uw netwerken snel laten versterken? Verwacht u een betaalbare prijs? Ga dan in zee met ons bedrijf voor uw renovatie op maat.

Transparante prijs in overleg met de klant

Onze ervaren professionals komen meteen ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Indien nodig, maken we een dossier op. Zo maken we een aanvraag bij de elektriciteitsproducent als uw straatverlichting of kabels versterkt moeten worden.

Op basis van onze bevindingen, maken we meteen een gunstige offerte op voor uw renovatie rond Wetteren. Dit gebeurt steeds in overleg met de klant. Wij houden rekening met uw budget en vinden een kwalitatieve oplossing die betaalbaar blijft.

Stipte service verzekerd

Om snelle tussenkomsten te verzekeren, werken we uitsluitend op afspraak. Onze experts komen stipt naar u toe op het afgesproken tijdstip. Bovendien respecteren we de afgesproken termijnen, zodat u rekent op een snelle afwerking.

Bij vragen, problemen of suggesties kan u ons 24/24 en 7 dagen op 7 bereiken. Wij staan meteen voor u klaar en zorgen indien nodig voor snelle depannages in gans Vlaanderen.

Contact

Interesse? Contacteer KO group uit Wetteren dan meteen voor meer informatie!

Clikc+